-20%Отстъпка -20%Отстъпка
Kат.номер: 3222 WN
В наличност
Срок на годност: 29.02.2024
Бърза връзка:

УЕБЪР НЕЙЧЪРЪЛС ПРОБИОТИК IBS СЪПОРТ капс. x 30

Описание

УЕБЪР НЕЙЧЪРЪЛ ПРОБИОТИК IBS СЪПОРТ е уникална формула с много щамове пробиотици. Препоръчва се за облекчаване симптомите на Синдрома на раздразненото черво (IBS). Всяка вегетарианска капсула доставя 7 милиарда активни клетки, съставени от патентовани щамове лактобацилус, ентерококи и бацили. Подпомага дейността на стомашно-чревния тракт; възстановява и поддържа чревната микрофлора. Активните съставки в тази изключителна формула работят синергично, за да намалят симптомите при Синдрома на раздразнените черва. Съдържа два щама лактобацили за намаляване риска от диария, свързана с прием на антибиотици при деца на 12 и повече години.    Снабдява храносмилателната система с бацилови и ентерококови щамове за облекчаване на диарията при хора със Синдрома на раздразненото черво. Поддържа микрофлората на стомашно-чревния тракт.

Синдромът на раздразнените черва (IBS) е най-често срещаното стомашно-чревно разстройство през последните няколко години. От него страдат основно жени, които могат да получат симптоми като коремна болка и подуване, газове, диария и/или запек. Продуктът IBS Support на Webber Naturals е уникален източник на пробиотици, предназначени да възстановят и поддържат здравословна чревна микрофлора. Помага за преодоляване на симптомите, с които се свързва Синдрома на раздразненото черво.

Приложение: Помага за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и здравословното състояние на чревната микрофлора.
Съставки:      в 1 капс.     дн. доза
7 милиарда активни пробиотици от следните специално култивирани пробиотични щамове:  
Обща бактериална култура       7 млрд. CFU      7 млрд. CFU
Lactobacillus helveticus (R0052)  
(цели клетки)     0.2 млрд. CFU      0.2 млрд. CFU
Lactobacillus rhamnosus (R0011)  
(цели клетки)     3.8 млрд. CFU     3.8 млрд. CFU
Bacillus substillis (R0179)  
(цели клетки)     0.3 млрд. CFU     0.3 млрд. CFU
Enterococcus faecium (R0026)
(цели клетки)     2.7 млрд. CFU     2.7 млрд. CFU

Помощни вещества: Картофено нишесте, лактоза, растителна капсула (въглехидратна гума, пречистена вода), пшенична пудра, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), аскорбинова киселина. Без изкуствени оцветители, консерванти, аромати, глутен, захар, пшеница, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки или ГМО. Продукт, подходящ за вегетарианци. Може да има следи от мляко и соя.

Важно: Да не се използва при бременност и кърмене. Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Начин на употреба: За възрастни и деца над 12 годишна възраст: по една капсула на ден. Приемайте 2-3 часа преди или след употреба на антибиотици.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

27,42 лв.
Стара цена: 34,28 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.