Kат.номер: 51938
В наличност
Срок на годност: 30.05.2021
Бърза връзка:

МЬОЛЕРС РИБЕНО МАСЛО желирани рибки с вкус на ягода х 36

Описание

Мьолерс омега 3 желирани рибки, осигурява необходимата дневна доза Omega-3 и витамин D. Приятен вкус на ягода. Без изкуствени оцветители. Децата го обожават!

Вкусни гумени рибки, богати на Omega-3 и витамин D

Möller’s е експерт по естествена Omega-3 от повече от 160 години. Всички негови продукти са с изключително качество. Möller’s Omega-3 Рибки съдържа естествени есенциални мастни Omega-3 киселини (DHA и EPA) и витамин ден D, с приятен аромат на ягода. EPA и DHA допринасят за нормалната функция на сърцето*.

*благоприятният ефект се усеща при ежедневна консумация на 250 mg EPA и DHA

Подпомага здравословния растеж и оптималното развитие на мозъка

DHA е един от основните компоненти на мозъка, с голямо влияние върху нормалното му функциониране, доказано клинично. Möller’s Omega-3 Рибки съдържа най-вече DHA, като допринася за нормалното развитие на мозъка и зрението. Витамин D допринася за нормалното абсорбиране/използване на калция и фосфора и поддържането на здрава костна система.

Норвежко качество от 1854 г. 

Möller’s е гаранция за продукти с най-високо качество. Съдържат рибна Omega-3 – най-добре документираният източник на есенциални полиненаситени мастни Omega-3 киселини.

Начин на употреба: За деца над 3 години и възрастни – 2 гумени рибки на ден.

Уважаеми клиенти,
С цел гарантиране на качествено обслужване, Ви уведомяваме, че заявките за продуктите на Мьолерс ще бъдат доставени до 3 работни дни*
*За пратки до някой определени населени места в страната, където куриерска фирма SPEEDY има конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответния график.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

29,98 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.