Kат.номер: SFF15797 NW
В наличност
Бърза връзка:

НЕЙЧЪРС УЕЙ САМБУКУС ОРГАНИК ЗА ДЕЦА / NATURE’S WAY SAMBUCUS ORGANIC FOR KIDS естествен имуностимулатор срещу грип и настинка за деца сироп 120мл

Описание

НЕЙЧЪРС УЕЙ САМБУКУС ОРГАНИК ЗА ДЕЦА / NATURE’S WAY SAMBUCUS ORGANIC FOR KIDS е естествен имуностимулатор срещу грип и настинка за деца. Плодовете на черния бъз съдържат мощни биологично активни съставки, като аминокиселини, биофлавоноиди, каротеноиди, танини, смолисти вещества и пектини, витамините А и В, изобилно количество витамин С.
Приложение: Подпомага естествените защитни функции на организма и поддържането на нормалния жизнен тонус. Самбукус за деца органик сироп проявява силно противовъзпалително, потогонно и диуретично действие, и допринася за намаляване на риска от бактериални и вирусни инфекции. При вече налични симптоми, спомага за скъсяване на времето, необходимо за възстановяване. Черният бъз е суперхрана с изключително богат състав. Съдържа много витамин С, В витамини, провитамин А, каротеноиди, рутин, изокверцетин, танини, аминокиселини, флавоноиди и др. Най-известен е със способността си да облекчава симптомите при грип и обикновена настинка. Особено подходящ при често повтарящи се инфекции на горните дихателни пътища, възпаление на сливиците, проблеми със синусите. Давайте на детето Самбукус за деца органик сироп както с превантивна цел, така и за облекчаване на възникнали вече симптоми. Ако се приема още в първите 24 до 48 часа след появата на първите неразположения, Самбукус за деца органик сироп проявява осезаем ефект.

Съдържание                      в 2 ч.л.( 10мл):           дн.доза

Черен бъз Органик                    50мг                     150мг

BioActive стандартизиран екстракт (плод) от 3200мг висококачествени култивирани плодове

Въхлехидрати                            9гр                        27гр

Захар                                         8гр                        24гр

Калории                                      35                         105

Други съставки:  Органик агаве, пречистена вода, органик аромати от малина, лимонова киселина.

Дозировка: За ежедневна употреба: деца от  1-6 год.- 1ч.л.(5мл) дневно, деца от 7-12 год. – 2 ч.л. (10мл) дневно.

                  За интензивна употреба: деца от  1-6 год.- от 1 до 2 ч.л (5-10мл),  два пъти дневно; деца  от 7-12 год.- от 2 до 3 ч.л.(10-15мл), два пъти  дневно.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Разгледайте и останалите продукти НЕЙЧЪРС УЕЙ предлагани от онлайн аптека mypharmacy.bg!

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

17,66 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.