Kат.номер: W40589
В наличност
Срок на годност: 30.06.2021
Бърза връзка:

ЛИКУИД ОФ против задържане на течности сироп х 250мл

Описание

ЛИКУИД ОФ освобождава задържаните течности и токсини и подпомага правилната бъбречна и чернодробна функция. Не нарушава естествения воден баланс на организма.
В състава на Liquid Off влизат селектирани растения и билки, действащи по оптимален начин за постигане на троен ефект - дренаж, детоксикация и отслабване. 

Активни съставки: Листа на артишок, стъбла на полски хвощ, листа от болдо, царевична свила, листа от розмарин, листа от червена лоза.

Дозировка: Разтворете 20мл от съдържанието в литър и половина вода, и изпийте течността в продължение на деня. Продължителност на курса 1 месец. При необходимост може да се повтори. За оптимални резултати при редукция на теглото се препоръчва комбинация с Форслийн.

Предупреждения: Не използвайте Ликуид оф  при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

20,80 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.