Kат.номер: W36929
Бърза връзка:

ДЖИНДЖИРА АЛБА БЕБЕ за бебета при кожни раздразнения спрей 30мл

Описание

ДЖИНДЖИРА АЛБА БЕБЕ e специален козметичен продукт, под формата на спрей, предназначен за успокоение, хидратация и защита на нежната и деликатна бебешка кожа. Джинджира Алба Бебе Спрей омекотява и успокоява сухата и раздразнена кожа, като същевременно с това поддържа здравословния и баланс. Джинджира Алба Спрей предпазва кожата от вредното въздействие на външните фактори, като интензивна слънчева светлина, вятър, студ, подсичане в областта на памперса и други. Джинджира Алба Бебе Спрей има противовъзпалителен, успокояващ, противосърбежен и антисебореен ефект. Съдържащият се цинков оксид създава защитен филм на кожата срещу неблагоприятното влияние на околната среда. Съдържащите се хидратиращи компоненти успокояват, омекотяват и подхранват кожата в дълбочина и подобряват еластичността и.

Начин на употреба:

Разклатете флакона преди употреба.
Прилага се до 6 пъти дневно.
За да се избегнат раздразненията между гънките на крачетата и пелените, проблемните места се пръскат при всяка смяна на пелените.

Съвети за безопасност

Само за външна употреба. Да се избягва контакт с очите. Да се пази от деца.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

7,92 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.