Kат.номер: SF50039
Бърза връзка:

ЕУСЕРИН ВОЛЮМ ФИЛЪР / EUCERIN VOLUME FILLER дневен крем за нормална и смесена кожа със SPF15 50мл

Описание

ЕУСЕРИН ВОЛЮМ ФИЛЪР дневен крем за нормална и смесена кожа със SPF15 съдържа три активни съставки, които действат върху различни слоеве на кожата, за да се справят с факторите, причиняващи увисване на кожата, промяна в лицевия контур и намален обем на кожата.Естественият екстракт магнолол увеличава размера и броя на клетките, даващи обем. Олигопептидите, добити от анасон, засилват дермалните връзки и стимулират синтеза на колаген.Хиалуроновата киселина повишава нивата на хидратация за мека и гладка кожа. С SPF 15 и UVA филтър, които предпазват кожата от фотостареене. Не съдържа парабени или изкуствени оцветители, има добра поносимост от кожата.

Начин на употреба: Нанесете сутрин върху добре почистена кожа, нанесете на лицето, врата и деколтето, използвайте нежни масажни, насочени нагоре, движения. Продължете с Eucerin Volume-Filler околоочен крем. Изчакайте кремът да се абсорбира от пет до десет минути, преди да нанесете грим.

Серията ЕУСЕРИН ВОЛЮМ ФИЛЪР третира различните причини за увисване на кожата и загуба на обем. С времето кожата губи обем и лицевият контур може да увисне в следствие на изчерпване на натуралните субстанции, които правят кожата стегната и гладка. Клинично тестваните продукти ЕУСЕРИН ВОЛЮМ ФИЛЪР действат таргетирано върху слоевете на кожата, в които се наблюдава загуба на обем. Високоефективният магнолол увеличава размера и броя на клетките, даващи обем. Олигопептидите подсилват дермалните връзки и стимулират синтеза на колаген. Хиалуроновата киселина увеличава задържането на вода за плътна и гладка кожа.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

55,55 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.