Kат.номер: 48763
В наличност
Срок на годност: 31.08.2021
Бърза връзка:

БИОДЕРМА МАТРИЦИУМ / BIODERMA MATRICIUM медицинско решение за регенериране на кожата 30 дози по 1мл

Описание

БИОДЕРМА МАТРИЦИУМ / BIODERMA MATRICIUM е медицинско решение за регенериране на кожата. Стимулира клетъчната регенерация, доставяйки на клетките основни хранителни вещества. Регенерира основните съставки на кожата. Има антиоксидантно действие. Хидратира и защитава. Стерилни дози. MATRICIUM™ е първото медицинско решение за регенериране на кожата. Продуктът се състои от 63 естествено налични в кожата съставки, разделени в 8 групи - пептиди, микроелементи, витамини, аминокиселини, въглехидрати, минерални соли, нуклеотиди и хиалуронова киселина. MATRICIUM™ е със специален статут на медицинско изделие, гарантиран от авторитетни здравни институции, което означава, че той отговаря на изискванията за качество и ефикасност и е произведен според стандартите на фармацевтичната индустрия, но няма страничните ефекти на лекарствените продукти. 

Пептиди – намират се в протеините и стимулират естественото развитие на клетките;
Аминокиселини – структурни частици на пептидите, важни за синтеза на протеин в клетките;
Минерални соли – спомагат постигането на балансирана среда, полезна за клетките, посредством капацитета им да задържат вода;
Микроелементи – важни за реакциите на ензимите и съществени за функционирането на клетките;
Витамини – молекули, важни за растежа и функционирането на клетките, както и за защита срещу свободните радикали;
Въглехидрати – основни хранителни съставки, чиято важна роля е да осигуряват енергия на клетките на кожата;
Хиалуронова киселина – основен компонент на екстацелуларния матрикс, който спомага за хидратирането и защитаването на кожата;
Нуклеотиди – основни компоненти на ДНК, важни за деленето на клетките.

Без аромат, без парабени, без консерванти, без алкохол, хипоалергенен, некомедонен; висока толерантност.

Приложение:
MATRICIUM™ се прилага в продължение на 30 дни при смяна на сезоните, в комбинация с естетични процедури или върху кожа, подложена на ежедневните атаки на околната среда. Нанася се една доза вечер и/или сутрин преди обичайната грижа за кожата и засилва действието на ежедневния продукт. Препоръчително е да се прилага 4 пъти в годината, защото едномесечната терапия има удължен ефект от 2 месеца. Може да се използва и целогодишно.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

89,47 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти