Bioderma

Козметика Bioderma / Биодерма

Създадена още през 70-те години на ХХ век, марката BIODERMA е придобила неповторим опит, поставяйки биологията в полза на дерматологията. Това е различен научен подход, който почива преди всичко върху познаването на кожата и на нейните биологични механизми и цели създаването на продукти, изцяло вдъхновени от естествените процеси.
Всяко изследване на BIODERMA почива върху проучване на здравата кожа и нейните клетки, но също така и на нарушаването на нейното равновесие. Кожата притежава собствен език и BIODERMA непрестанно се стреми да го разгадае. Кожата е изложена на последиците от еволюцията и агресията на заобикалящата я среда. Затова болестите, медикаментозното лечение, стареенето и редица други фактори могат да нарушат нейното равновесие и да доведат до неправилно функциониране. Подходът на BIODERMA се състои в повторно активизиране на естествените ресурси на кожата, за да й помогне да устои на външното влияние и да възстанови нормалните си функции – тези на здравата кожа. Мисията на BIODERMA винаги е била да съчетава висока ефективност с отлична толерантност при всеки тип кожа и всяка патология. За да гарантират най-голямата дерматологична сигурност, продуктите на BIODERMA съдържат ограничен брой съставки, най-чистите активни съединения в оптимални дози. Липсата на компромис с качеството обяснява защо продуктите BIODERMA подобряват толерантността и устойчивостта на кожата. Всички те включват естествения патентован комплекс D.A.F. (Подобрена дерматологична формула).
Освен в отделни серии, може да откриете и специални BIODERMA комплекти, специално създадени, за да се грижат за нуждите на всяка кожа.

 

  

-20%Отстъпка
-20%Отстъпка