Kат.номер: 51163
В наличност
Срок на годност: 30.07.2022
Бърза връзка:

БИОДЕРМА СЕНСИБИО мицеларна вода 250мл + БИОДЕРМА СЕНСИБИО ГЕЛ МУСАН 200мл КОМПЛЕКТ

Описание

БИОДЕРМА СЕНСИБИО H2O / BIODERMA SENSIBIO H2O е почистващa мицеларна вода за чувствителна и нетолерантна кожа. Това е първата и единствена почистваща мицеларна вода, напълно биологично съвместима с кожата. Естерите на мастните киселини, съставни елементи на мицелите, са подобни на фосфолипидите на мембраните на кожните клетки и помагат по естествен начин да се възстанови хидролипидният слой на кожата. Без аромат, без алкохол, без парабени, хипоалергенен. Без изплакване. Почиства дори водоустойчив грим. Комбинира ефикасност и много висока толерантност 4 в 1: почиства и отстранява грима от лицето и очите, успокоява, освежава, тонизира.

Приложение:
Сутрин и/или вечер – всеки ден. Напоете памучен тампон със Sensibio H2O. Почистете лицето и очите и/или премахнете грима. Повтаряйте това действие, докато памучният тампон не остане чист.

БИОДЕРМА СЕНСИБИО ГЕЛ МУСАН / BIODERMA SENSIBIO GEL MOUSSANT е мек измиващ гел с интензивно хидратиращо действие, подходяш за чувствителна кожа. Нежно почиства като премахва грима от лицето и очите, интензивна хидратация: +77% хидратация*, успокоява раздразненията. 100% отлична толерантност за кожата и очите. Кожата е чиста, мека и успокоена. Изключителният DAF комплекс е комбинация от активни съставки, които позволяват да се засили прага на толерантност на чувствителната кожа. Богат на Коко глюкозиди/Глицерил олеат, активна съставка, която имитира структурата на кожата, Sensibio Gel Moussant има възстановяващи липидите и хидратиращи свойства.

*In vivo тест на нивата на хидратация - 10 жени - приложение в продължение на 2 седмици - Франция.

Без сапун, без аромат, Без парабени, без оцветители. Хипоалергенен, некомедоногенен. Физиолигично pH.

Приложение: 
Нанесете върху мокра кожа. Втрийте леко до образуване на пяна. Изплакнете обилно и нежно подсушете. Използвайте сутрин и/или вечер.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

32,50 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.