Kат.номер: 48777
В наличност
Срок на годност: 30.11.2022
Бърза връзка:

БИОДЕРМА АТОДЕРМ Крем-парфюм с аромат за 24-часова дълготрайна хидратация 500мл

Описание

БИОДЕРМА АТОДЕРМ КРЕМ ПАРФЮМ / BIODERMA ATODERM CREME PARFUMEE е крем за 24-чсова дълготрайна хидратация, подходящ за нормална до суха кожа. Дълготрайно хидратира. Придава усещане за мекота и еластичност на кожата от първото нанасяне. Гарантира отлична толерантност. Кремообразна текстура. 80% повече апликация след хидратация*. Благодарение на силно обогатените си възстановяващи съставки, Atoderm Crème засилва структурата на кожната бариера, като ограничава проникването на дразнещи елементи. Atoderm Обогатен с хидратиращи съставки, Atoderm Crème задържа водата в повърхностния слой на кожата и не ѝ позволява лесно да се изпари.

* TEWL тест, проведен с 10 доброволци със суха кожа.

Лек хипоалергенен аромат. Предлага се и във вариант без аромат. Без парабени. Хипоалергенен. Некомедоногенен.

Приложение:
Веднъж или два пъти дневно - 7 дни в седмицата. Прилагайте Atoderm Crème на предварително измита и подсушена кожа. Хидратиращият ефект на крема се оптимизира, ако се прилага на леко навлажнена кожа (след вана, душ, или сауна).

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

37,62 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.