Kат.номер: W49110
В наличност
Срок на годност: 31.01.2022
Бърза връзка:

УРИАЖ Двуфазен лосион за почистване на водоустойчив грим 100мл

Описание

УРИАЖ ЛОСИОН ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ВОДОУСТОЙЧИВ ГРИМ / URIAGE DÉMAQUILLANT YEUX WATERPROOF е двуфазен лосион с термална вода за отстраняване на водоустойчив грим. Формулата на лосиона е специално разработена за жени с чувствителни очи. Продуктът може да премахне и най-силния и водоустойчив грим само с едно движение. Ефективността на почистването се дължи на двуфазната формула: мастната фаза разтваря водоустойчивия грим, докато водната фаза го отстранява, като в същото време не позволява омазняващ ефект върху кожата. С цветна вода от метличина и термална вода Uriage, дегримиращият лосион успокоява и оставя след себе си усещане за комфорт и перфектно дегримиране. Продуктът съдържа термална вода Uriage, нейонни повърхностно активни вещества и изключително нежен разтворител, цветна вода от метличина.

Хипоалергенен. Без парфюм, Офталмологично тестван.

Приложение:

Разклатете добре преди употреба, за да смесите двете фази. Поставете памучен тампон, напоен с лосиона върху всеки клепач. Леко потупвайте с памучния тампон за 10 секунди, за да разтворите напълно грима, след което го отстранете, забърсвайки в посока от корените на миглите към върха им, без да търкате.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

18,40 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.