Kат.номер: 48783
В наличност
Срок на годност: 30.09.2022
Бърза връзка:

БИОДЕРМА АТОДЕРМ ИНТЕНЗИВ Обогатен измиващ гел-мусан за много суха чувствителна атопична кожа 500мл

Описание

БИОДЕРМА АТОДЕРМ ИНТЕНЗИВ ГЕЛ МУСАН / BIODERMA ATODERM INTENSIVE GEL MOUSSANT е обогатен измиващ гел за много суха чувствителна атопична кожа, подходящ за ежедневна употреба за цялото семейство, осигурявайки дълбоко хидратираща хигиенна грижа. Успокоява кожата, премахва усещането за раздразнение и дискомфорт, като същевременно почиства деликатно и нежно. Богатата кремообразна текстура запазва и подсилва естествения микробионен баланс на кожата. Гел мусанта защитава кожата от външни атмосферни влияния, облекчава усещането за опъване и дискомфорт и спомага за подсилването на кожата. Той съживява кожата, чрез дълбоко хидратиращ ефект за поддържане на високо ниво на влажност в епидермиса. Внимателно подбраните съставки, щадящи кожата го правят подходящ за използване от жени, мъже, деца и бебета. Хипоалергенна формула, тествана върху чувствителна кожа. Без парабени, аромат и сапуни.

Начин на употреба: Нанесете АТОДЕРМ интензив гел мусан върху влажна кожа и разтъркайте до образуването на пяна. Изплакнете обилно с вода. Подходящ за всекидневна употреба.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

26,10 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.