Kат.номер: W51026
Срок на годност: 30.11.2022
Бърза връзка:

УРИАЖ КСЕМОЗ ОЛИО-БАЛСАМ за суха и много суха кожа 500мл

Описание

Успокояващият олио-балсам Xemose с уникална трансформираща се текстура "балсам в олио" ще успокои сърбежа и ще премахне раздразненията, създавайки невидим защитен филм, гарантирайки удоволствие и дълготраен комфорт на сухата и чувствителна кожа. 

Този подхранващ и защитен балсам незабавно успокоява сърбежа и редуцира пиковете на сухота. С уникална трансформираща се текстура "балсам към олио", която незабавно се разтапя при нанасяне, създавайки невидим защитен филм, този продукт гарантира удоволствие и дълготраен комфорт и на най-сухата кожа.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ ПРОТИВ СЪРБЕЖ

Благодарение на неговото тройно бариерно действие, кожата е незабавно успокоена и дълбоко подхранена, а сърбежът и раздразненията са премахнати.
ИНТЕНЗИВНО ПОДХРАНВА

С изключителна формула, обогатена с масла от карите и илипе, която осигурява впечатляваща 48-часова ефикасна грижа и дълбоко подхранване за сухата и много суха кожа.

48-часово анти-рецидивно действие* 
Подобрява качеството на живот: +65%**

Клинично проучване, проведено под дерматологичен контрол, с участието на 38 деца с атопична кожа (на възраст между 6 месеца и 4 години). Нанасяне 2 пъти дневно, в продължение на 1 месец. 
*Оценка на сърбежа и комфорта на участниците - от техните родители, 48-часа след прекратяване на нанасянето. ** Оценка от дерматолог.

Активни съставки:

  • 3 патентовани комплекса: Chronoxine - Cérasterol 2F – TLR2 Regul
  • Термална вода Uriage
  • Масло от илипе
  • Масло от карите
  • Хипоалергенен
  • Без аромат
  • Отлична толерантност

Съвет:

Нанасяйте сутрин и/или вечер върху идеално почистена и подсушена кожа.

 

39,80 лв.
Безплатна доставка над 50.00 лв.