Kат.номер: 48736
В наличност
Срок на годност: 31.01.2023
Бърза връзка:

БИОДЕРМА СЕНСИБИО ДС+ Измиващ и успокояващ гел за кожа със зачервявания и люспи 200мл

Описание

БИОДЕРМА СЕНСИБИО ДС+ ГЕЛ / BIODERMA SENSIBIO DS+ GEL е измиващ и успокояващ гел, който действа на зачервяванията и сквамите, подходяш за кожа със зачервявания и сквами (люспи). Нежно почиства кожата, бори се с разпространението на дразнещи елементи, успокоява раздразнената кожа. Меката база за измиване и физиологичният pH запазват баланса на кожата. Иновация на BIODERMA, експерт в биологията на кожата, Sensibio DS+ Gel помага в борбата срещу причинителите на зачервяване и сквами. Допринася за ограничаването на разпространението на Malassezia, дразнещ агент, отговорен за влошаването на състоянието на кожата, склонна към зачервяване и сквами. Sensibio DS+ Gel подобрява състоянието на кожата и намалява образуването на сквами.
Патентованият естествен комплекс D.A.F. (Подобрена дерматологична формула) повишава прага на поносимост на кожата.

Без аромат, без сапун, хипоалергенен.

Приложение: 
Сутрин и/или вечер - всеки ден. Нанесете Sensibio DS+ Gel  върху предварително влажна кожа. Разпенете, после обилно изплакнете. Изсушете нежно. Избягвайте контакт с очите. Съветваме след това да нанесете върху лицето Sensibio DS+, заздравяващ и успокояващ крем, и за скалпа да използвате Nodé DS+, интензивен шампоан против пърхот.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

24,34 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти