Kат.номер: SF9989101
В наличност
Срок на годност: 28.06.2021
Бърза връзка:

ЕУСЕРИН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН СПРЕЙ ЗА ДЕЦА SPF50+ 200мл

Описание

ЕУСЕРИН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН СПРЕЙ ЗА ДЕЦА SPF50+ е слънцезащитен спрей с много висок фактор на защита SPF50+, който е специално създаден, за да достави оптимална слънцезащита за нежната и деликатна детска кожа. Kids Sun Spray SPF 50+ предпазва детската кожа от слънчево изгаряне и клетъчно увреждане, причинено от вредното влияние на UV лъчите. Спреят хидратира и овлажнява кожата и повишава нейните естествени защитни функции, благодарение на иновативната формула, съдържаща високоефективната фотостабилна UVA и UVB филтърна система с Tinosorb S, глицеритинова киселина и мощния антиоксидант Ликохалкон А. Съдържащият се Ликохалкон A доставя силна антиоксидантна защита и предпазва клетките от разрушителното влияние на свободните радикали. Съдържащата се глицеритинова киселина стимулира естествените възстановителни и защитни механизми на кожата и предпазва клетъчното ДНК. Специалната UVA/UVB филтърна система с Tinosorb предпазва кожата от изгаряне и последващи раздразнения. Добавеният глицерин овлажнява кожата в дълбочина и подпомага бариерните и функции. Формулата на спрея се абсорбира лесно, не е мазна и е водоустойчива, за комфорт и защита през целия ден. Юсерин Слънцезащитен спрей за деца SPF50+ не съдържа парабени, парфюми и оцветители и предназнчен за деца над 3 годишна възраст.

Начин на употреба:

Разклатете добре, след това нанесете обилно преди излагане на слънце. Не впръсквайте в лицето и избягвайте вдишване. Позволете да попие напълно и избягвайте директен контакт с текстил и твърди повърхности, за да избегнете появата на петна. Често нанасяйте допълнително. Това е особено важно след плуване, потене и подсушаване, тъй като тези дейности намаляват първоначалното ниво на защита.Никога не пръскайте директно върху лицето и избягвайте вдишване. Нивото на защита завиди от нанесеното количество, намалено количество значително ще намали нивото на защита. Дори когато използвате слънцезащитен продукт, не стойте на слънце прекалено дълго, тъй като прекаленото излагане на слънце е сериозно заплаха за здравето и дори продуктите с висок SPF не предлагат 100% защита. Никога не излагайте бебета и малки деца на пряка слънчева светлина. По време и след нанасяне стойте далеч от всякакви източници на запалване, тъй като аерозолната опаковка е силно запалима.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

41,26 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти