Kат.номер: 51481
В наличност
Срок на годност: 30.09.2021
Бърза връзка:

МУСТЕЛА БЕБЕ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН ЛОСИОН SPF 50+ за лице и тяло 100мл

Описание

МУСТЕЛА БЕБЕ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН ЛОСИОН SPF 50+ за лице и тяло за бебета и деца от деня на раждането. Много висока защита SPF50+ UVB UVA. Много висока водоустойчивост. Подсилва кожната бариера и предпазва богатството от кожни стволови клетки на бебета и деца от UV лъчите благодарение на захарите от авокадо. Гарантирана безопасност от деня на раждането. При слънцечувствителна и с непоносимост към слънцето кожа, включително и атопична кожа. Тестван под дерматологичен и педиатричен контрол. Висока поносимост. Хипоалергенен - формулира за намаляване на риска от алергични реакции. 0% парфюм, алкохол.

Инструкции за употреба: Деца под 3 годишна възраст не трябва да се излагат на пряка слънчева светлина. Ако излагането на слънце не може да се избегне, нанасяйте обилно количество от лосиона върху суха кожа най-малко на всеки 2 часа и след всяко излизане от водата. Пазете бебетата и децата от пряка слънчева светлина. За да защитите кожата от вредните слънчеви лъчи, носете шапка, тениска и слънчеви очила. Избягвайте директен контакт на продукта с очите.

Приятен за употреба: Кремообразен, лесно се нанася върху бебешката кожа, без да оставя лепкави следи. Оставя кожата мека, еластична и хидратирана. Със своята лека и невидима текстура върху кожата, лосионът е силно устойчив на вода, пот и триене от кърпа и дрехи. Със своята не-капеща туба позволява контрол върху доставената доза.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

 

33,70 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти