-30%Отстъпка -30%Отстъпка
Kат.номер: 51501
В наличност
Срок на годност: 30.07.2021
Бърза връзка:

БИОДЕРМА ФОТОДЕРМ МАКС СПРЕЙ SPF 50+ / BIODERMA PHOTODERM MAX SPRAY SPF 50+ спрей с максимална слънцезащита 400мл

Описание

БИОДЕРМА ФОТОДЕРМ МАКС СПРЕЙ SPF 50+ / BIODERMA PHOTODERM MAX SPRAY SPF 50+ е спрей с максимална слънцезащита за лице и тяло.

Максималната ефикасност срещу UVB лъчите и несравнимото действие срещу вредните UVA лъчи на Photoderm MAX гарантират сигурна защита срещу слънчево изгаряне, предпазват от реакции на непоносимост към слънцето и се борят с преждевременното стареене на кожата. Значителен напредък в намаляване риска от увреждане на клетките е изключителният патент CELLULAR BIOPROTECTION™*, който осигурява максимална защита за клетките на кожата. Предотвратява реакциите на непоносимост към слънцето. Не оставя мазни и бели следи.

Предимства на продукта: Отлична толерантност 99.8%* защита на клетъчното ДНК, благодарение на патента Cellular Bioprotection™. SPF 50+ / UVA 35. Без аромат. Без парабени. Водоустойчив. Фотостабилен. Хипоалергенен. Некомедонен. 

Подходящ за кожа, която е чувствителна или нетолерантна към UV лъчите; много светла кожа с лунички;  кожа, изложена на интензивно UV облъчване. Подходящ за лице и тяло при възрастни.Предлага се в опаковка от 200мл и 400мл.

Приложение: Разклатете преди употреба. Нанесете равномерно и обилно преди излагане на слънце (с намаляване количеството на продукта върху кожата, намалява нивото на защита). Нанасяйте често и винаги след плуване, бърсане с кърпа или спорт.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

37,48 лв.
Стара цена: 53,55 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.