Kат.номер: PH28645
Бърза връзка:

ЕНДОТЕЛОН / ENDOTELON при разширени вени таблетки 150мг х 60

Описание

ЕНДОТЕЛОН / ENDOTELON повишава тонуса на венозните стени и предпазва съдовете, като повишава устойчивостта на малките кръвоносни съдове. Endotelon таблетки подобрява симптомите, свързани с венозна и лимфна недостатъчност, свързана с оплаквания като  умора, тежест, подуване и болки в краката, крампи (мускулни схващания), „непочиващи крака", начален декубитус. Подходящ за възрастни. Винаги прочитайте листовката преди употреба!

Активни съставки: Пречистен екстракт от гроздови семки, стандартизиран като процианидолови олигомери 150мг

Дозировка: По 1 таблетка сутрин и вечер преди хранене в продължение на 20 дни в месеца (прекъсващи курсове).

Предупреждения: Да не се превишават 3 месеца лечение без медицинско мнение. Не приемайте Ендотелон, ако сте алергични (свръхчувствителни) към  процианидолови олигомери или  към някое от помощните вещества на Ендотелон. Не се препоръчва приемането на този лекарствен продукт по време на кърмене. Не приемайте повече от препоръчаната доза Ендотелон. Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата доза.

Начин на употреба :

Винаги приемайте Ендотелон според инструкциите в тази листовка. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия фармацевт или лекар.

Как да приемате това лекарство

Приемайте лекарството през устата;
Препоръчва се таблетките да се приемат сутрин и вечер преди хранене.
Обичайната дозировка е:
При венозно-лимфна недостатъчност:

по 1 таблетка сутрин и вечер в продължение на 20 дни в месеца (прекъсващи курсове).
Да не се превишава 3 месеца лечение без медицинско мнение.

Ако сте пропуснали да приемете Ендотелон
Винаги приемайте Ендотелон според инструкциите в тази листовка.
Ако забравите да вземете една доза, вземете я веднага след като си спомните. Когато обаче времето, в което трябва да приемете следващата доза е близко, трябва да вземете само еднократна доза, както обикновено.
Не приемайте повече от препоръчаната доза Ендотелон.
Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата доза.

Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия фармацевт или лекар.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

51,45 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.