Kат.номер: W7761
В наличност
Срок на годност: 31.12.2024
Бърза връзка:

РЕПАРИЛ-ГЕЛ Н / REPARIL-GEL N при травми, контузии и хематоми гел 40гр

Описание

РЕПАРИЛ-ГЕЛ Н / REPARIL-GEL N се използва при: травми, контузии и хематоми; навяхвания и изкълчвания на стави, мускулни разтяжения; повърхностни тромбофлебити, варици; болкови синдроми от страна на гръбначния стълб: дископатии, радикулопатии, шийни и лумбални невралгии. Есцинът е смес от гликозиди на конски кестен. Той действа главно върху стените на кръвоносните съдове. Освен че регулира капилярната пропускливост, той засилва и капилярната устойчивост, потиска възпалителния процес и подобрява микроциркулацията. Диетиламиновият салицилат има предимството да прониква свободно през кожата и следователно да упражнява своето противовъзпалително и аналгетично действие върху засегнатата тъкан в дълбочина. Подходящ за възрастни. По време на бременност и кърмене се посъветвайте с Вашия лекар. Винаги прочитайте листовката преди употреба!

Активни съставки: есцин(aescin) 1гр, диетиламинсалицилат(diethylamine salicilate) 5гр в 100гр гел

Дозировка: Нанася се няколко пъти дневно върху болното място и се размазва. Гелът не се нуждае от втриване.

Предупреждения: Да не се прилага върху открити рани, лигавици или кожни участъци, подложени на лъчетерапия. Ако има открита рана, да се мажат само околните участъци. Да не се прилага при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

11,98 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.