Kат.номер: W43848
Срок на годност: 28.12.2020
Бърза връзка:

КОЛОНПРОТЕКТ / KOLONPROTECT при хемороиди гел 50мл

Описание

КОЛОНПРОТЕКТ / KOLONPROTECT укрепва кръвоносните съдове, предпазва кожата около аналния отвор от раздразнение, възпаление и оток, стяга, успокоява, тонизира и възстановява чувствителната кожа, спира болката, сърбежа и паренето при външни и вътрешни хемороиди. Колонпротект гел при хемороиди съдържа билката хамамелис. Екстрактът от нея е богат на танини, флавоноиди и етерични масла с противовъзпалително, антибактериално и хемостатично действие. Не съдържа консерванти, ГМО и съставки от животински произход.

Начин на употреба: Втрива се в кожата около аналния отвор с леки, кръгови масажни движения, 2- 3 пъти дневно. Подходящ е за честа и продължителна употреба.

Предупреждения: Колонпротект не трябва да се прилага при наличие на свръхчувствителност или алергия към една или повече от съставките. Да се избягва контакт с очите.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

14,40 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.