Kат.номер: W27807
Бърза връзка:

ФЛЕБОДИЯ / PHLEBODIA при разширени вени и хемороиди таблетки 600мг x 30

Описание

ФЛЕБОДИЯ / PHLEBODIA е лекарствен продукт, който повишава тонуса на мускулите на стените на вените(венотоник) и защитава малките кръвоносни съдове-капилярите, като увеличава устойчивостта им на вредни влияния(васкулопротектор). При проблеми в кръвообращението (тежест в краката, болка, отпуснатост на кожата при залежаване) и лечение на признаците на обострени хемороиди. Подходящ за възрастни. Винаги прочитайте листовката преди употреба!

Активни съставки: Диосмин /Diosmin/ 600мг

Дозировка: При венозна недостатъчност:  1 таблетка дневно половин час преди закуска. При хемороиди:  2 до 3 таблетки дневно по време на храна. Таблетките се приемат през устата с чаша вода.

Предупреждения: Възможни са дребни храносмилателни проблеми, които много рядко могат да изискват спиране на лечението. Поради наличието на Е 124 кохинил червено  има риск от алергични реакции. Флебодия има максимален ефект, когато си установите здравословни навици. Избягвайте излагането на слънце, топлината, стоенето дълго време на крака, наднорменото тегло. Ходенето пеша и носенето на специални чорапи подобрява кръвообращението. Не се препоръчва употребата на Флебодия при кърмене. По време на бременност може да се приема само по лекарско предписание.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.