Kат.номер: W45998
В наличност
Срок на годност: 30.04.2024
Бърза връзка:

ВЕНОСМИЛ / VENOSMIL при разширени вени и хемороиди капсули 200мг x 60

Описание

ВЕНОСМИЛ / VENOSMIL е лекарствен продукт без лекарско предписание, който се препоръчва за краткосрочно облекчаване (2-3 месеца) на отоци и симптоми, които са свързани с хронична венозна недостатъчност (болки, тежест в краката, подуване и др). В състава на продукта е включен хидросмин, който представлява лекарствено вещество спадащо към групата на флавоноидите. Хидросминът оказва действие върху последствията от венозния застой на кръвта във вените на долните крайници, който е познат още като венозна недостатъчност. Тези последствия най-често се дължат на разширени вени или стара венозна тромбоза. Веносмил е подходящ за възрастни.

Състав: Активни съставки: Хидросмин (Hidrosmin) 200мг. Други съставки: на капсулното съдържимо - магнезиев стеарат; на желатиновите капсули: желатин, еритрозин (Е127), хинолиново жълто (Е104), титанов диоксид (Е171) и пречистена вода.

Начин на употреба: Стандартната дневна доза Веносмил е по 1 капсула от 200мг, три пъти дневно по време на хранене с чаша вода или друга течност. При пациенти в напреднала възраст, с бъбречно или чернодробно увреждане - няма проучвания при тези групи, като предписаното лекарство е по преценка на лекуващия лекар. Винаги приемайте това лекарство точно както е препоръчано от вашия лекар или фармацевт!

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

22,97 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.