Kат.номер: ST41371
В наличност
Срок на годност: 28.06.2022
Бърза връзка:

ГАСТРОТУС / GASTROTUSS против рефлукс сироп 500мл

Описание

ГАСТРОТУС / GASTROTUSS е перорална суспензия с механично действие, подпомагащо лечението на стомашния рефлукс с цел да намали неприятната симптоматика , свързани с него. Облекчава чувството за тежест и парене в гърдите, бърз ефект срещу киселините в стомаха, ринофарингеални възпаления ( възпаление на хранопровода, промяна в гласа, суха кашлица ), дизепитализация, регургитация, и във всички случаи на смущения, които като основна или спомагателна причина се дължат на стомашен рефлукс. За перорално приложение, не се резобира в организма, няма метаболитни взаимодействия, не променя pH в стомаха. Може да се употребява самостоятелно или като допълнение на терапията с H2 блокери и инхибитори на протонна помпа. Гастротус сироп е подходящ за честа и продължителна употреба. Подходящ за деца над 12 години, бременни и възрастни от всички рискови групи.

Състав: Mагнезиeв алгинат, симетикон, Д – пантенол, фруктоза, ксантанова гума, мед, течни екстракти от бяла ружа и полски мак, цинков оксид, натриев бикарбонат, натриев хидроксид, натриев метил пара-хидроксибензоат, натриев пропил пара-хидроксибензоат, естествени аромати, еритрозин (E 127), пречистена вода.

Начин на употреба : Разклатете добре преди употреба. Възрастни и деца над 12 години: Изпийте 20мл след храна и преди лягане или по друго лекарско предписание.

Предупреждения: Не използвайте Гастротус сироп в случай на свръхчувствителност към съставките на продукта. В случай на нежелани реакции, спрете употребата на продукта и се консултирайте с лекар. Не употребявайте продукта след изтичане на срока на годност,обозначен на опаковката. Срокът на годност е валиден само в случай на правилно съхранение.

Вижте и останалите продукти в категорията стомашен дискомфорт.

Разгледайте и други продукти на D.M.G. ITALIA.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

27,52 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.