Kат.номер: ST54980
Бърза връзка:

БОЧКО МЛЯКО ПРОТИВ УХАПВАНЕ от насекоми 1+ год.100мл

Описание

Защитното мляко на Бочко против ухапване от насекоми е биоциден продукт, осигуряващ дълготрайна защита срещу комари, кърлежи и пясъчни мухи.

Продължителност на действие:

За комари - 6-8 часа;

За кърлежи - 9 часа;

За пясъчни мухи - 8-10 часа.

Категория на потребителите: масова и професионална. Да се прочете етикетът преди употреба. Да се избягва контакт с очите.

Активна съставка:

Масло от цитронела (лимонена трева), известно с репелентното си действие срещу насекоми, като комари, бълхи, въшки, кърлежи и други.

Съвети за употреба и безопасност:

Продуктът е готов за употреба.

Да се прилага при деца на възраст по-голяма от 12 месеца.

Биоцидът се прилага само върху откритите части на кожата на ръцете, краката и лицето, като се нанася върху ръката и се разнася върху кожата в минималните количества, необходими за омокрянето й.

Да не се нанася върху наранена или раздразнена кожа и върху кожа под дрехите. Особено внимателно да се обработва лицето. Да се пазят очите и устата. Преди ядене ръцете да се измиват. При деца обработката на кожата да се извърши от възрастен, който да нанесе биоцида върху дланите на ръцете си и да обтрие детето. Да не се нанася върху дланите на детето, за да не го погълне. След прекратяване на контакта с насекоми, участъкът от кожата, върху който има биоцид, да се измие обилно със сапун и вода.

Не се препоръчва употребата на биоцида от бременни и кърмачки.

Разходна норма: до омокряне на кожата.

Интервал между третиранията: Повторете апликацията при необходимост.

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, далече от достъпа на деца и домашни животни.

Опаковка: 100 мл.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

5,32 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.