Виши анти-ейдж

VICHY ANTI-AGE

Грижата против стареене на лаборатории Vichy съчетава ефективно намаляване признаците на стареене и възстановяване качествата на кожата. Идеалната кожа вече не е бленуван сън, а е реалност.

  • Благодарение на Idealia, кожата ви вече е с равномерен тен, сияен и свеж вид. Idealia премахва видимите белези на умора, неравен и сивкав тен, финни линии и разширени пори.
  • Vichy съчетава ново поколение противостарееща грижа с гамата Liftactiv. Може да забравите дълбоките бръчки и отпуснатата кожа с продуктите на серията на Vichy-Liftactive, която съчетава в себе си силата на термалната вода с хидратиращите си свойства и рамнозата, която е свръхчиста растителна захар и подпомага създаването на кови клетки в кожата.
  • А дамите, които искат по-плътна и обемна кожа на лицето, могат да се доверят на гамата Neovadiol на Vichy. По време или след периода на менопаузата, Neovadiol уплътнява и придава обем на кожата. Освен това Vichy са съчетали силата на есенциалните масла, патентът Proteic Gf, който стимулира растежа на клетките, протеини, изключително важни за реконструкцията на кожата и съединението Pro-Xylane за подсилване на тъканта.
  • Дамите, които живеят при лоши условия на околната среда, могат да се доверят на Slow age. Vichy създаде Slow age, за да покаже на света, че 80% от стареенето се предизвиква от външните фактори на заобикалящата ни среда. Чрез насищащите с кислород кожата продукти, Slow age коригира и забавя процесите на стареене, като я хидратира и прави кожата по-сияйна.
  • Не забравяйте и да хидратирате дълбоко кожата си с иновацията на Vichy, Mineral 89 гел-бустер с изключителна концентрация на термална минерализирана вода и хиалуронова киселина.