Биодерма Pigmentbio избелваща грижа

Козметичната сфера непрестанно се развива, следвайки специфичните нужди и проблеми на кожата. Те могат да бъдат провокирани от различни фактори – външни и вътрешни, и така през годините станахме свидетели на интензивна грижа срещу стареене и градско замърсяване например. Тенденцията днес се обръща към хиперпигментацията като основен проблем в качеството и вида на кожата. Възстановяването на здравословния блясък и уеднаквяването на тена са нужди, които все по-често ще чуваме от потребителите, и обещания, които ще наблюдаваме в козметичния свят.  За да изпревари естествения ход на тенденциите и да отговори на взискателните изисквания на клиентите, BIODERMA разработи иновативна гама срещу хиперпигментацията – целогодишна грижа за кожа с тъмни петна, която да бъде самостоятелен ритуал за красота, но и да поддържа ефекта от дерматологичните терапии.
За нас е удоволствие да ви представим новите попълнения в портфолиото на BIODERMA – продуктите от гамата Pigmentbio – дерматологична изсветляваща грижа, която възвръща естествения блясък на кожата. Дълготрайно. 
Pigmentbio е пълна гама продукти против тъмни петна, подходящи за всички типове кожа. За да осигури завършена програма, всеки продукт таргетира хиперпигментацията и носи допълнителни ползи.