Kат.номер: PH2691
В наличност
Срок на годност: 31.10.2022
Бърза връзка:

ФИНАЛГОН унгвент 20гр

Описание

Finalgon представлява лекарствен продукт под формата на унгвент, съдържащ Ванилиламид на нониловата киселина, който се използва за облекчаване на състояния на артрит, ревматични болки в ставите и мускулите, спортни травми, контузии и навяхвания, мускулна болка, причинена от претоварване, лумбаго, неврит, ишиас, бурсит и тендовагинит, за ревулзивна терапия на периферни циркулаторни нарушения. Ванилиламид на нониловата киселина,синтетичен аналог на капсаицина, с аналгетични свойства. Бутоксиетилов естер на никотиновата киселинаНикотиновата киселина е В - витамин, който притежава съдоразширяващи свойства. Комбинацията от Ванилиламид на нониловата киселина и никотиновата киселина, притежават взаимно-подпомагащи се съдоразширяващи свойства, които намаляват времето за хиперемичната кожна реакция при приложение.

Начин на употреба :

Леко се разнася количество, не повече от Vz cm (колкото грахово зърно) за област от тялото, колкото длан като се използва апликатора. Finalgon се прилага 2-3 пъти дневно.След използване на Finalgon ръцете трябва да се измиват обилно със сапун и вода. ПредозиранеПри прилагане на по-голямо количество, ефектът се намалява като се третира намазания участък с тампон, напоен с течно масло (например олио) или крем.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

6,40 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.