Kат.номер: W11083
Срок на годност: 31.10.2021
Бърза връзка:

ДОНА / DONA за здрави стави сашета 1500мг x 20

Описание

ДОНА / DONA се използва за лечение на симптомите на остеоартрит, напр. болка и ограничение на функциите на ставите. Облекчава симптомите от втората седмица на лечението, като намалява болката, подобрява функцията на засегнатата става и намалява сковаността. Забавя прогресията на остеоартроза и профилактира ставата. Забавя и намалява риска от последваща хирургия. При интензивни физически натоварвания осигурява надеждна протекция на ставния хрущял срещу свободните радикали и ензимната деструкция на хрущяла. Особено ценен в периодите на базовата подготовка, когато рискът от хрущялна деструкция при спортисти значително се увеличава. Подходящ за възрастни над 18 години.

Активни съставки: Глюкозамин сулфат (Glucosamine Sulfate) 1500мг

Дозировка: Съдържанието на едно саше (разтворено в чаша вода), трябва да се приема веднъж дневно, препоръчително по време на хранене.

Предупреждения:He приемайте, ако сте алергични (свръхчувствителни) към активното вещество, миди или към някоя от останалите съставки.Не приемайте това лекарство, ако страдате от фенилкетонурия, непоносимост към някои захари.При бременност и кърмене трябва да се консултирате с Вашия лекар, преди употребата на което и да е лекарство.Глюкозамин не е показен за лечение на остри болки.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

37,33 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.