Kат.номер: W35540
Бърза връзка:

ЕСПУМИЗАН ИЗИ / ESPUMISAN EASY при газове, подуване и храносмилателни проблеми сашета х 14

Описание

ЕСПУМИЗАН ИЗИ / ESPUMISAN EASY са гранули, произведени чрез модерна технология, които съдържат симетикон - вещество, което има свойства да разгражда пяната.
Espumisan easy се използва за ефективно облекчаване на метеоризъм (натрупване на газове в стомашно-чревния тракт) и за намаляване на усещането за дискомфорт в корема, подуване, тежест в горната част на корема и къркорене в стомашно-чревния тракт.
Espumisan easy бързо се разтваря в устата, като по този начин активното вещество бързо достига стомашно-чревния тракт, където действа.
Espumisan easy се предлага в отделни сашета, които може да носите със себе си по всяко време за облекчаване на неприятните симптоми на метеоризъм или други състояния, свързани с натрупване на газове. Не е необходимо гранулите да бъдат приемани с вода. Те имат приятен лимонов вкус.

Състав: всяко саше съдържа: 125мг симетикон (simeticone). Другите съставки са: сорбитол, талк, ябълчена киселина, лимонов аромат, сметанов аромат.

Дозировка: Възрастни и юноши над 14 години приемат съдържанието на 1 саше наведнъж преди или след хранене. Ако е необходимо, съдържанието на 1 саше може да бъде прието също вечер преди лягане. Дозата може да бъде увеличена до 2 сашета наведнъж, ако е необходимо. Дневната доза не трябва да надвишава 8 сашета, еквивалентни на 1 000мг симетикон. Деца от 6 до 14 години приемат съдържанието на 1 саше наведнъж преди или след хранене. Ако е необходимо, съдържанието на 1 саше може да бъде прието вечер преди лягане. Дневната доза не трябва да надвишава 3 сашета, еквивалентни на 375мг симетикон.

Как да приемате Espumisan easy: Приемът е много удобен. Изсипете гранулите директно върху езика и ги преглътнете. Може да приемете малко вода след това, ако желаете. Приемайте Espumisan easy до облекчаване на дискомфорта, но не повече от 30 дни. Ако симптомите Ви се влошават или не се подобряват, трябва да се консултирате с лекар. Ако забравите да вземете Espumisan easy, продължете да го приемате, без да променяте дозата.

Предозиране и друга неправилна употреба: Активното вещество в гранулите разтваря всякаква пяна в стомашно-чревния тракт по напълно физичен начин, като е напълно химически и биологично неактивно. Поради това на практика отравяне в резултат на предозиране може да се изключи.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

8,66 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.