Kат.номер: W43010
Бърза връзка:

ЕСПУМИЗАН КОМФОРТ / ESPUMISAN COMFORT при газове, подуване и храносмилателни проблеми капки 100мг/мл 30мл

Описание

ЕСПУМИЗАН КОМФОРТ / ESPUMISAN COMFORT перорални капки лекуват симптомите на метеоризъм (газове и подуване на корема от газове) и е подходящ за всички възрастови групи. Еспумизан комфорт разгражда мехурчестата пяна в стомашното съдържимо и в мукуса на храносмилателния тракт. Освободените по този начин газове може да се абсорбират от чревната стена, както и да се отделят чрез чревната перисталтика. Подходящ за кърмачета, деца и възрастни. Винаги прочитайте листовката преди употреба!

Състав: Активни съставки: 100мг симетикон в 1мл емулсия.

Дозировка: Кърмачета: 5-10 капки се прибавят към шишето с мляко или се дават на детето с малка лъжичка непосредствено преди всяко кърмене. Деца от 1 до 6 години: 10 капки 3 до 5 пъти дневно. Деца от 6 до 14 години: 10-20 капки 3 до 5 пъти дневно. Юноши и възрастни: 20 капки 3 до 5 пъти дневно. Има два начина за отмерване на дозата Еспумизан комфорт капки: с капкомер и с мерителна чашка разграфена на милилитри. При използване на приложения капкомер бутилката трябва да се държи вертикално и капкомерът да е насочен надолу. 25 капки са еквивалентни на 1мл от емулсията (100мг симетикон). При дози от 25 капки и повече издърпайте мерителната чашка, която е приложена към капачката на винт и я използвайте за дозиране вместо капкомера на бутилката. Поради риск от поглъщане мерителната чашка трябва да се съхранява на място, недостъпно за деца. Приема се по време на хранене или след хранене, както и преди лягане, ако е необходимо. Прилага се докато продължават оплакванията. Разклатете добре преди употреба.

Предупреждения: Еспумизан комфорт съдържа сорбитол.Ако страдате от непоносимост към някои захари, посъветвайте се с лекуващия си лекар за употребата на продукта. Не се препоръчва приложение по време на бременност и кърмене. При новопоявили се или продължаващи стомашни оплаквания, посетете вашия лекар. Той ще установи причината за оплакванията и евентуално подлежащото заболяване, което изисква лечение. Особено при употреба при кърмачета и деца трябва да се консултирате с лекар. Еспумизан комфорт емулсия е стабилен в продължение на 3 месеца след отваряне.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

 

10,20 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.