Kат.номер: PH28571
В наличност
Срок на годност: 31.10.2022
Бърза връзка:

НО-ШПА КОМФОРТ / NO-SPA COMFORT при менструални и коремни болки таблетки 40мг x 24

Описание

НО-ШПА КОМФОРТ / NO-SPA COMFORT представлява специално създаден лекарствен продукт без лекарско предписание под формата на удобни за прием филмирани таблетки без горчив вкус, който действа спазмолитично и се прилага при спазми, болки и присвиване в корема, причинени от различни видове заболявания и възпаления, язви, главоболие, болезнена менструация и други. Но-Шпа се прилага при заболявания като: спазми на гладката мускулатура при заболявания на жлъчката, като камъни в жлъчката, възпаление на жлъчния мехур (холецистит); спазми на гладката мускулатура на пикочните пътища при камъни в бъбреците, камъни в пикочните пътища, възпаление на бъбречните легенчета, възпаление на пикочния мехур (цистит), спазъм на пикочния мехур. Но-Шпа се прилага и като помощна терапия при: спазми на гладката мускулатура на стомаха и червата: язва на стомаха и дванадесетопръстника, гастрит (възпаление на стомашната лигавица), спазъм на стомаха, ентерит (възпаление на лигавицата на червата), свръхчувствителност и раздразнителност на дебелото черво, придружено със запек или метеоризъм (образуване на газове в храносмилателния тракт, главно в червата); при тензионен тип главоболие; при гинекологични заболявания: болезнена менструация.

Състав: Активното вещество е  дротаверинов хидрохпорид 40мг (drotaverine hydrochloride). Другите съставки са: магнезиев стеарат, талк, повидон, царевично нишесте, лактоза монохидрат.

Начин на употреба: В случай, че Вашият лекуващ лекар не е предписал друго препоръчителната доза е : Възрастни: 3-6 таблетки дневно (разделени на 2-3 дози).
Деца: Употребата на дротаверин при деца не е оценявана в клинични проучвания.

Ако сте приели повече от необходимата доза Но-шпа таблетки: В случай на предозиране, незабавно се обърнете към най-близкото звено за спешна помощ или лекар, за да бъдат предприети необходимите мерки за Вашето лечение. Ако сте пропуснали да приемете НО-ШПА таблетки: Не приемайте двойна доза за да компенсирате пропуснатата доза.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

6,15 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.