Kат.номер: W48872
Срок на годност: 01.03.2021
Бърза връзка:

АРТРОДОНТ КЛАСИК ПАСТА ЗА ЗЪБИ / ARTHRODONT CLASSIC TOOTHPASTE паста за раздразнени венци 50мл

Описание

АРТРОДОНТ КЛАСИК ПАСТА ЗА ЗЪБИ / ARTHRODONT CLASSIC е паста за зъби с доказана ефективност в борбата с раздразнените венци. Проблемите с венците често се дължат на натрупване на плака и зъбен камък между зъбите и венците, което е предпоставка за уязвимостта на венците (раздразнение, зачервяване и т.н.). Редовните посещения при зъболекар и спазването на добра орална хигиена спомагат за защита и поддържане на венците в добро състояние. Зъболекарите препоръчват почистване на зъбите след всяко хранене и употреба на подходяща вода за уста.

Свойства: Паста за зъби за раздразнени венци Arthrodont CLASSIC, осигурява ефикасно почистване на зъбите и поддържа венците в добро състояние. Препоръчва се за употреба от хора с раздразнени венци. Тя съдържа глицеритинова киселина, известна със своите успокояващи свойства. Също така спомага за успокояване временното раздразнение на венците и възвръща комфорта при четкане.

Състав: WATER (AQUA), CALCIUM CARBONATE, GLYCERIN, SODIUM LAURYL SULFATE, ALGIN, CARRAGEENAN, CETYLPYRIDINIUM CHLORIDE, EUGENOL FLAVOR (AROMA), GLYCYRRHETINIC ACID, ILLICIUM VERUM (ANISE) FRUIT / SEED OIL (ILLICIUM VERUM FRUIT / SEED OIL), LIMONENE, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL (MENTHA PIPERITA OIL), MENTHOL (L-MENTHOL), SACCHARIN, SODIUM CARBONATE, SODIUM SILICATE.

Начин на употреба: Използвайте 2 до 3 пъти дневно след хранене. Възможна е употреба за хигиена чрез масаж с чист пръст или четкане с мека четка в продължение на 2 до 3 минути. Изплакнете след употреба. Да не се превишават 3 употреби дневно. Да не се използва при деца под 6-годишна възраст.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

7,98 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.