Kат.номер: W36062
В наличност
Срок на годност: 05.05.2022
Бърза връзка:

ПАРОДОНТАКС УАЙТЪНИНГ избелваща паста за зъби 75мл

Описание

ПАРОДОНТАКС УАЙТЪНИНГ е медицинска паста за ежедневна употреба - помага да се предотврати кървенето на венците. Нежно избелване. Заболяването на венците е един от основните проблеми в оралната хигиена. Типичните симптоми включват кървене на венците. Paradontax нежно избелване нежно и ефективно отстранява петната и възвръща естествената белота на зъбите.

Съдържа 70% активни съставки: Мента, Минерални соли, Лайка, Ратания, Мирта, Градински чай, 1400 ppm Флуорид, Ехинацея.

Ежедневното използване на паста за зъби Paradontax: Помага да се предотврати кървенето на венците; Помага за предотвратяване появата на проблеми с венците;  Нежно избелва зъбите; Съдържа флуорид за защита от кариес; Оставя дълготрайна свежест.

За деца на и под 6 години използвайте количество с големина на грахово зърно. Наблюдавайте миенето на зъбите им, за да се намали възможността от поглъщане на паста. Ако използвате и/или приемате флуор от други източници, консултирайте се с Вашия лекар.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

8,10 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.