Kат.номер: ST55302
В наличност
Срок на годност: 01.01.2022
Бърза връзка:

КИН ИЗБЕЛВАЩА Паста за зъби 75мл

Описание

Грижите за устната кухина стават все по-важни, както за здравето, така и за козметиката. Здравата уста е не само ясен знак за здравето и младостта, но влияе и на социалните ни отношения. Ето защо интересът към подобряване на техниките за избелване на зъбите и използването на продукти за избелване на зъбите са нараснали значително.

СЪСТАВ: 

  • Натриев бикарбонат: 15%
  • Натриев флуорид: 1000 ppm F-
  • Натриев пирофосфат: 3.3%

ПОКАЗАНИЯ:

Избелваща паста за зъби за ежедневна употреба, формулирана с ултра фин натриев бикарбонат, за постепенно елиминиране на петна, без да повреди емайла. Помага за възстановяване на естествения бял цвят на вашите зъби. Контролира и предотвратява образуването на зъбен зъбен камък или благодарение на неговата формула, която съдържа натриев пирофосфат. Флуорът помага да се предотврати образуването на кариес. За хора с чувствителни венци е препоръчително да ги мият нежно и да редуват използването на избелваща паста за зъби с обикновена паста за зъби. Ако забележите някакъв дискомфорт по време на или след четкане, прекратете употребата.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ: Мийте зъбите си 2 или 3 минути, поне 3 пъти на ден, за предпочитане след всяко хранене и преди лягане. Препоръчително е да избягвате приемането на храна или течности поне половин час след употреба.

Предупреждения: Да се ​​пази извън обсега на деца. Не поглъщай. Без глутен.

 

7,93 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.