Kат.номер: W31761
В наличност
Срок на годност: 23.08.2022
Бърза връзка:

СЕНСОДИН ФЛУОРИД паста за зъби 75мл

Описание

СЕНСОДИН ФЛУОРИД е паста за чувствителни зъби и венци с флуорид. При чувствителни зъби външните дразнители като студено, топло, сладко, люто или миене на зъбите могат бързо да предизвикат болка. В такива случаи, най-често в резултат на заболяване на венците, основата на зъбите е оголена и незащитена.  Всекидневното използване на паста за зъби Sensodyne F: Облекчава болката при чувствителни зъби. Помага за предпазване на венците и зъбите от заболяване. Унищожава бактериите. Освежава дъха.

Начин на приложение: Използвайте 2-3 пъти дневно вместо обикновена паста за зъби. За деца на 6 години и под тази възраст използвайте количество с големина на грахово зърно. Наблюдавайте миенето на зъбите, за да се намали възможността от поглъщане на паста. Ако използвате и/или приемате флуор от други източници, консултирайте се с Вашия лекар по дентална медицина.

Съдържа натриев флуорид (1440ppm).

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

6,20 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.