Kат.номер: W36746
Срок на годност: 30.04.2020
Бърза връзка:

СЕНСОДИН ИЗБЕЛВАЩА паста за зъби 75мл

Описание

СЕНСОДИН ИЗБЕЛВАЩА се използва за защита и белота. Sensodyne Whitening е паста за чувствителни зъби с флуорид. Когато венците се свият и шийката на зъба се оголи, външни дразнители като студено, топло, сладко, кисело или миене на зъбите могат да предизвикат силна болка. Тогава зъбите са особено податливи и на оцветяване. Всекидневното използване на паста за зъби Sensodyne Whitening: Облекчава болката при чувствителни зъби. Почиства внимателно, но ефикасно зъбите и възвръща естествената им белота. Предотвратява образуването на кариес. Освежава дъха.

Начин на приложение: Използвайте 2-3 пъти дневно вместо обикновена паста за зъби. За деца на и под 6 годишна възраст използвайте количество с големината на грахово зърно. Наблюдавайте миенето на зъбите за да се предотврати възможността от поглъщане на паста. Ако използвате и/или приемате флуор от други източници, консултирайте се с Вашия лекар и/или зъболекар.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

7,08 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.