Kат.номер: W36043
В наличност
Срок на годност: 01.03.2021
Бърза връзка:

СЕНСОДИН РИПЕЪР ПРОТЕКТ паста за зъби 75мл

Описание

СЕНСОДИН РИПЕЪР ПРОТЕКТ е клинично доказано,че облекчава болката и ежедневна защита при чувствителни зъби. Формулата Novamin предизвиква освобождаване на градивните елементи на зъбите - калций и фосфати, като те образуват защитен слой, който възстановява увредените области на зъба. Зъбите стават чувствителни, когато дентина, който се намира под зъбния емайл се оголи. При контакт на зъба със студено, горещо, сладко, кисело или дори четкане на зъбите, може да се усети кратка и остра болка.

Действие: Пастата за зъби Сенсодин с Novamin е коренно различна пасти за зъби. Тя помага за възстановяване на чувствителните области като изгражда бариера на зъбите. Също така помага за естествената белота.

Указания за употреба: Четкайте зъбите два пъти на ден с 1-2см паста за зъби. Прилага се само в устната кухина. Да се съхранява на места, недостъпни за деца. Да не се използва при лица под 12 годишна възраст, освен при предписано от лекар специалист.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

8,70 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.