Kат.номер: W51419
Срок на годност: 31.12.2020
Бърза връзка:

УРИАЖ БАРИЕСЪН БЕБЕ минерален крем SPF50+ Uriage Почистваща термална вода за бебета и деца 50мл

Описание

Ураж минерален крем за бебета и деца, при свръхчувствителна нетолерантна кожа за лице и тяло.

С настъпването на пролетта и приближаването на лятото, се засилва необходимостта от слънчева защита на деликатната бебешка и детска кожа. С нежност и грижа за вашите деца, Uriage създаде един удивителен продукт за свръхчувствителна реактивна кожа, алергична към химични филтри, консерванти и аромати – Bariésun минерален крем SPF50+. Осигурявайки оптимална толерантност към кожата, с изключително висока защита от UVA и UVB – лъчите, кремът предпазва от свободните радикали и поддържа високо ниво на хидратация. Bariésun е водоустойчив, с уникална флуидна текстура, за лесно нанасяне и незабавна защита. Осигурете нежна защита на вашите малки слънчица!

0% химични филтри, парфюм, консерванти

Начин на употреба: При излагане на слънце, нанесете обилен слой от крема, за да покриете и защитите желаните зони. Повтаряйте регулярно.

Uriage Почистваща термална вода за бебета и деца: нанесета с помощта на памучен тампон директно се нанася върху лицето, тялото и областта под пелените. Без изплакване. Кожата е чиста, мека, успокоена и приятно ароматизирана.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

28,20 лв.
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти