Kат.номер: W13901
Срок на годност: 31.10.2022
Бърза връзка:

ЦИНАРИКС / CYNARIX за здрав черен дроб и добро храносмилане капсули 55мг x 24

Описание

ЦИНАРИКС / CYNARIX се използва при нарушения в храносмилането, газове в червата и подуване на корема и за поддържащо лечение при жлъчно-чернодробна дисфункция. Винаги прочитайте листовката преди употреба! Подходящ за възрастни и деца над 12 години.

Активно вещество: Cynarae folium extractum siccum aquosum (4-6:1), standardised to at least 2% Caffeoylquinic acids as chlorogenic acid( Артишок, изсушен воден екстракт от листа (4-6:1), стандартизиран като не по-малко от 2% кафеоилхинови киселини като хлорогенова киселина) 55мг

Дозировка: За възрастни и деца над 12 години по 1-2 таблетки 3 пъти дневно, по време на хранене с безалкохолна течност.

Предупреждения: При свръхчувствителност  към естракта от листа на артишок, към други растенията от семейство Сложноцветни или към някоя от останалите съставки на Цинарикс да не се използва. Ако страдате от извънчернодробно запушване на жлъчните пътища, емпием на жлъчния мехур, нарушена функция на черния дроб, запушване на жлъчните пътища и холецистит. Да се използва при бременност и кърмене само след консултация с лекар.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

6,00 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.