Kат.номер: PH27981
В наличност
Срок на годност: 31.05.2021
Бърза връзка:

АБОФАРМА МАГНЕЗИЕВО ОЛИО за здрави кости 200мл

Описание

АБОФАРМА МАГНЕЗИЕВО ОЛИО е чист, натурален козметичен продукт, който компенсира дефицита на магнезий в организма. Съдържа ултра чиста и силно концентрирана форма на магнезиев хлорид - бишофит (magnesium Chloride Hexahydrate - MgCl2.6H2O), който се добива от земните недра, на дълбочина 1600 метра. Магнезиевото олио на Абофарма е продукт, предназначен за масаж на тялото, като същевременно снабдява тялото с магнезий, овлажнява омекотява и подобрява еластичността на кожата. Магнезият има доста важни функции в организма. Участва в клетъчното делене, метаболитните процеси, производството на енергия, нормалния синтез на белтъчини. Ползи от употребата на магнезиево олио: допринася за поддържането на здрави кости; грижи се за нормалното функциониране на нервната и мускулната система; намалява чувството на умора и отпадналост; подобрява кръвообращението.

Състав: Aqua, Magnesium Chloride, Sodium Chloride, Potassium Chloride, Magnesium Sulphate, Calcium Chloride.

Начин на употреба: Максимална дневна доза: 5 мл. Само за външна употреба! Нанесете върху кожата с леки масажни движения. Оставете да престои възможно най-дълго време, за да получите максимален ефект. При чувствителна кожа - предварително разредете олиото с вода в съотношение 1:1, след което нанесете и втрийте в кожата. Оставете да изсъхне на въздух, след което не е необходимо изплакване. Ако усетите парене или сърбеж, избършете намазания участък първо с влажна кърпа, след което със суха. В случай на наранена кожа, олиото може да предизвика парене.

Внимание! Да не се превишава препоръчителната дневна доза от 5мл.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

8,01 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.