Kат.номер: ST53332
В наличност
Срок на годност: 30.09.2023
Бърза връзка:

ТЕНДИВАЛ Озонотерапия при болка, оток и възпаление емулгел 100мл

Описание

Tendival emulgel е иновативен продукт за озонтерапия на болка и възпаление от травматичен, артритен и ревматичен произход. В състава му влиза патентованата формула OZOILE®, създадена на основата на озониране на Extra Virgin зехтин Primo Fiore® до високо насищане с озоно-кислородна смес. Озонотерапията е съвременна медицинска алтернатива с клинично доказан противовъзпалителен и регенериращ ефект. Тендивал повлиява възпалението, кръвонасядането, отока, лезиите на мускулите и сухожилията. Може да се използва при различни физиотерапевтични процедури - диатермия, ултразвук, електрофореза, магнитотерапия и ударно-вълнова терапия. Не са известни странични ефекти и може да се използва от най-ранна детска възраст, от бременни жени и кърмачки, както и от пациенти със сърдечни заболявания.

В състава му влизат следните съставки:   

ДЯВОЛСКИ НОКЪТ Противовъзпалителен, обезболяващ и антиревматичен ефект. Редуцира медиаторите на възпалението и подобрява мускулно-ставната подвижност.

БРОМЕЛАИН Защитава от тромбоцитна агрегация. Антиедематозно (противооточно) и фибринолитично действие.

АРНИКА МОНТАНА Обезболяващ ефект. Повлиява кръвонасядането, отока и лезиите на мускулите и сухожилията.

РИБЕС НИГРУМ Съдозащитаващ и противовъзпалителен ефект.

ГЛЮКОЗАМИН и ХОНДРОИТИН СУЛФАТ За възстановяване на ставния капацитет.

ЕКСТРАКТ ОТ БОСВЕЛИЯ СЕРАТА Редуцира възпалението при артрит и артроза.

Не съдържа глутен, оцветители и алергени. Предлага се в удобна опаковка от 100 мл.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

23,01 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.