Kат.номер: ST51258
Бърза връзка:

АРНИКЕЪР охлаждащ гел при болка в мускулите и ставите 30мл 

Описание

АРНИКЕЪР гел има охлаждащ ефект, който бързо облекчава болката. Той временно облекчава мускулните болки и сковаността, дължащи се на леки наранявания, свръхвъзбуждане и падания. Освен че намалява болката, гелът успокоява подуването и раните, следствие натъртвания или охлузвания.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанесете тънък слой от АРНИКЕЪР гел върху засегнатата област и масажирайте внимателно колкото е възможно по - скоро след нараняването. Използвайте три пъти дневно или според необходимостта на раната.

СЪСТАВ: 1. Активна съставка: Планинска Арника (Arnica montana) 1X HPUS - 7 % - При травма, мускулни болки и скованост, подуване от наранявания и натъртване.

2. Не - активни съставки: алкохол; карбомер; пречистена вода; натриев хидроксид.

ВНИМАНИЕ: Продукт само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и лигавиците. При поглъщане, да се потърси незабавна медицинска помощ или се свържете с Център за контрол на отравянията.

Не използвайте, ако сте алергични към активната съставка или към някоя от не - активните съставки на този продукт. Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от деца.

Разгледайте и останалите продукти на NELSONS

Вижте и другите продукти от категорията СТАВНИ И МУСКУЛНИ БОЛКИ

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

12,46 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.