Kат.номер: ST14799
В наличност
Срок на годност: 31.01.2025
Бърза връзка:

НЕОКС масло 60мл

Описание

NeOx маслен разтвор е уникална балансирана формула от 14 автентични индийски билки и есенциални масла. Есенциалние масла са извeстни и традиционно широко използвани за симптоматично повлияване на отоци възпаления и съпровождащите ги болка и скованост при заболявания на опорно-двигателния апарат от дегенеративен и възпалителен характер - особено с преимуществено засягане на ставите. Подобрява оросяването в засегнатия крайник и подържа мускулния тонус при хора след продължително залежаване. 

Начин на приложение: Достатъчно е няколко капки да се приложат, чрез продължително втриване в ставната област и прилежащите тъкани, 2-3 пъти дневно по този начин масленият разтвор прониква добре и в дълбочина. 

NeOx масления разтвор може да се използва в съчетание с физиотерапевтични процедури, като ултразвук и йонофореза. Продуктът е преминал клинични тестове за кожна чувствителност. Изцяло растителният му произход го прави подходящ за продължително приложение при ненарушена цялост на кожата. 

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

11,00 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.