-20%Отстъпка -20%Отстъпка
Kат.номер: ST52926
В наличност
Срок на годност: 30.09.2022
Бърза връзка:

ВЕРНАЛИН / VERNALIN охлаждащ и затоплящ крем при болка в мускулите и ставите 100мл

Описание

ВЕРНАЛИН / VERNALIN крем е медицинско изделие за локално приложение при ставни и мускулни болки, лумбаго, ишиас. Чрез комбинация от етерични масла и метил сацилат, тонизиращи кожата и стимулиращи периферното кръвообращение, Верналин крем облекчава болката, като първоначално охлажда, а след това отпуска мускулите и придава усещане за затопляне на засегнатото място.  Благодарение на своето двойно действие (охлаждащ и затоплящ ефект) Верналин крем е подходящо средство на избор при: мускулни болки и крампи, болки във врата и гърба, ревматоидни болки, разтежения, лумбаго и ишиас. Верналин може да бъде използван за загряване на мускулите преди физически упражнения с цел предотвратяване на крампи и разтежения, и след спорт за отпускане и възстановяване на мускулите.

Състав: ментол 5% w/w, камфор 1% w/w и метил салицилат (масло от гаултерия) 10% w/w.
Допълнителен състав: течен парафин, бял мек парафин, изопропил миристат, макрогол цетостеарил етер, полиетилен гликол стеарат, глицерин, метил парабен, пропил парабен, динатриев едетат, карбомер, натриев хидроксид, пречистена вода.

Начин на приложение: Нанесете тънък слой от крема до от 3-4 пъти дневно върху засегнатия участък и леко разтрийте, докато крема се абсорбира.

Предупреждения: Само за външна употреба. Верналин крем е медицинско изделие клас I. Подходящ е за употреба за възрастни и деца над 12 години. Избягвайте контакт с очите, лигавиците или открити рани. Посъветвайте се с Вашия лекар за допълнителна информация, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или страдате от заболяване (например чувствителна кожа). Не комбинирайте с други мазила, кремове, спрейове или мехлеми. Не поставяйте плътно превръзки и не използвайте електрическа възглавничка. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

12,07 лв.
Стара цена: 15,09 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.