Kат.номер: ST24960
В наличност
Срок на годност: 30.09.2022
Бърза връзка:

ДЕГАЗИН / DEGASIN при храносмилателни проблеми капсули 257,5мг x 32

Описание

ДЕГАЗИН / DEGASIN подобрява чревния и коремен комфорт при хора със стомашно-чревни проблеми, свързани с повишено образуване на газове: подуване, флатуленция и напрежение в корема. Дегазин се препоръчва при всички заболявания, придружени с повишено образуване и натрупване на газове в стомашно-чревния тракт (метеоризъм), прием на храни и напитки, водещи до повишено образуване на газ, при подготовка на коремната кухина за образно изследване (рентгеново, ултразвуково и т.н.). Подходящ за възрастни и деца над 15 години.

Активна съставка: 1 капс съдържа симетикон 257,5мг

Дозировка: 2 капсули дневно след основно хранене, приети с голяма чаша вода. За период максимум 10 дни. Капсулите се разграждат за максимум 15мин. и се изхвърлят от организма. Те са само носител на активното вещество симетикон.

Предупреждения: Дегазин е медицинско изделие. Не се препоръчва за деца под 15години, по време на бременност. Не използвайте при свърхчувствителност към някоя от съставките.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

11,88 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.