Kат.номер: PH27187
В наличност
Срок на годност: 31.01.2023
Бърза връзка:

ЛАКАЛУТ УАЙТ & РИПЕЪР паста за зъби 75мл

Описание

ЛАКАЛУТ УАЙТ & РИПЕЪР е ежедневна профилактична паста за зъби за нежно избелване и възстановяване на зъбния емайл. Показания: Избелване на зъбите в домашни условия (в т.ч. и при дентинова свръхчувствителност).

Фармакологични данни: Притежава антисептичен, избелващ, противокариесен, противовъзпалителен, дезодориращ, репариращ, реминерализиращ и десенсибилизиращ ефект.

Механизъм на действие: Чаят, кафето и пушенето се отразяват неблагоприятно на състоянието на зъбния емайл, а механичните увреди водят до нарушения на цялостта му. Употребата на някои хранителни продукти също има негативно отражение върху състоянието на устната кухина, в частност на външния вид на зъбите. Емайлът потъмнява и дори напълно здравите зъби изглеждат непривлекателно. За да се предотврати потъмняването на емайла или да се избелят зъбите с цел възстановяване привлекателния вид на устната кухина, възползвайте се от лечебно-профилактичната паста за зъби Лакалут (Lacalut) white & repair.

При системно използване на пастата за зъби Лакалут (Lacalut) white & repair настъпва укрепване на емайла, тъй като в състава ѝ влизат аморфни частици хидроксилапатит. По време на почистването на зъбите тези компоненти се вграждат в повърхностния слой на емайла, благодарение на което се възстановява тъканта на всеки зъб. Укрепването на емайла в резултат от използването на Лакалут (Lacalut) white & repair е трайно.

Натриевият флуорид, съдържащ се в състава на пастата за зъби Лакалут (Lacalut) white & repair, реагира със слюнката, което води до образуването на глобули калциев флуорид, самостоятелно вграждащи се в кристалите на емайла. Благодарение на натриевия флуорид възниква забележим реминерализиращ ефект, създава се противокариесна защита за всеки зъб.

Противовъзпалителното действие на пастата за зъби Лакалут (Lacalut) white & repair се дължи на наличието в състава ѝ на евкалиптово масло, докато дезодориращият ефект се обезпечава от ментово масло.

Дозировка и начин на приложение: За да бъде ефективно избелването на зъбите, лечебно-профилактичната паста за зъби Лакалут (Lacalut) white & repair следва да се прилага системно. Почистването на зъбите с нея трябва да се практикува двукратно или трикратно всеки ден, като едно почистване отнема не по-малко от 3 минути.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

7,02 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.