Kат.номер: PH27982
В наличност
Срок на годност: 31.05.2022
Бърза връзка:

АБОФАРМА МАГНЕЗИЕВ масажен гел за здрави кости 200мл

Описание

АБОФАРМА МАГНЕЗИЕВ масажен гел е чист, натурален козметичен продукт, който компенсира дефицита на магнезий в организма. Съдържа ултра чиста и силно концентрирана форма на магнезиев хлорид - бишофит (magnesium Chloride Hexahydrate - MgCl2.6H2O), който се добива от земните недра, на дълбочина 1600 метра. Магнезият има доста важни функции в организма. Участва в клетъчното делене, метаболитните процеси, производството на енергия, нормалния синтез на белтъчини. Допринася за поддържането на здрави кости; грижи се за нормалното функциониране на нервната и мускулната система; намалява чувството на умора и отпадналост;
подобрява кръвообращението.

Състав: MgCl2 30%, желиращ агент - нишесте на Хидроксипропилфосфат, чиста вода и микроелементи от дъното на древното море (MgSO4,KCl,NaCl,CaCl2,Br).

Начин на приложение: Максимална дневна доза: 5мл. Само за външна употреба! Нанесете върху кожата и разнесете. Оставете да престои възможно най-дълго време преди измиване или изплакване, за да получите оптимален ефект. В случай на наранена кожа, гелът може да предизвика парене. При чувствителна кожа - препоръчваме  предварително да се направи тест за поносимост, като се нанесе малко количество от гела върху задната част на ръката. Ако усетите парене или сърбеж, избършете намазания участък първо с влажна кърпа, след което със суха.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

8,78 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.