Kат.номер: ST51259
Бърза връзка:

АРНИКЕЪР при синини и кожни проблеми крем 30мл 

Описание

Подходяща грижа за цялото семейство, приложим в различни случаи на спешност, включително при чувствителна кожа. АРНИКЕЪР КРЕМ при синини и кожни проблеми е традиционен растителен лекарствен продукт, който се използва за симптоматично облекчаване на синини, контузии, подкожни кръвоизливи, болки в мускулите и др. Кремът е хомеопатичен лекарствен продукт, без аромати, мазнини, парабени. 

Начин на употреба: Моля, прочетете приложената листовката преди употреба. Продуктът е предназначен само за външна употреба. Преди първата употреба проверете дали уплътнението не е счупено.

Приложение при възрастните хора и децата: Нанася се върху засегнатата област 4 пъти на ден.

Не използвайте този продукт, ако сте алергични към някоя от съставките или към растения от семейство Сложноцветни / Compositae. Да не се прилага върху наранена или раздразнена кожа. Да се пази от очите. Съдържа цетостеарилов алкохол, метил парахидроксибензоат Е218 и пропилпарахидроксибензоат E216.

Съхранявайте всички лекарства на място, недостъпно за деца. Само за външна употреба. Да не се съхранява над 25⁰C. Да не се използва след изтичане срока на годност.

Активни съставки: 1 гр. крем съдържа 9.0mg тинктура от Arnica растение (Arnica Montana L.) (1:10), което се равнява на 0,9 мг Arnica растение. Екстракция с разтворител: етанол 57%.

Разгледайте и останалите продукти на NELSONS

Вижте и другите продукти от категорията СТАВНИ И МУСКУЛНИ БОЛКИ

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

12,46 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.