Kат.номер: ST7548
В наличност
Срок на годност: 31.05.2028
Бърза връзка:

МИЛГАММА неврити, невралгии и ревматологични заболявания драже х 20

Описание

Милгамма е лекарствен продукт за лечение на неврити, невралгии и ревматични заболявания.

Милгамма обвити таблетки се използва при: 

  • неврологични заболявания от различен произход, невропатии и полиневропатии (диабетни, алкохолни и др.), невралгии, възпаления на нерва (неврити), херпес зостер, фациални парези (лицеви парези), увреждания на сърдечния мускул вследствие недостиг на витамин В1; ревматични оплаквания, мускулни болки; при симптоми на силен стрес и в период на рековалесценция (възстановяване на организма).

Не приемайте милгамма обвити таблетки:

  • ако Вие сте свръхчувствителни (алергични) към бенфотиамин, тиамин, цианокобаламин или към някое от помощните вещества в състава на милгамма обвити таблетки;
  • при илеус.

До сега не са известни взаимодействия с други лекарствени продукти. Независимо от това, моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт в случай, че приемате (Ви е предписан) и друг лекарствен продукт, или ако наскоро сте приемали и друг лекарствен продукт. Това важи също и за лекарствените продукти, които не се изписват по рецепта.

Разгледай всички продукти на ВЬОРВАГ ФАРМА, които предлагаме в онлайн аптека mypharmacy.bg!

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

12,99 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.