Kат.номер: W34680
Срок на годност: 30.04.2021
Бърза връзка:

БУСКОПАН / BUSCOPAN при менструални и коремни болки таблетки 10мг x 20

Описание

БУСКОПАН / BUSCOPAN е спазмолитичен медикамент, който облекчава конкретно дискомфорта и болките в корема в следствие на гладкомускулни спазми и болезнени свивания. Buscopan предлага точното облекчение на дискомфорта и болките, които изпитвате в корема. Действа там, където се появява болката – в корема. Buscopan въздейства директно върху мускулите на дебелото черво като облекчава спазмите и болезнените свивания. Подходящ за възрастни и деца над 6 години. Винаги прочитайте листовката преди употреба!

Активни съставки: бутилскополамин бромид (butylscopolamin bromide) 10мг

Дозировка: Възрастни и деца над 6 години: 3-5 пъти дневно 1-2 обвити таблетки. Обвитите таблетки трябва да бъдат поглъщани цели със съответното количество течност.

Предупреждения: Не приемайте Бускопан ако сте алергични към активната съставка или към някое от помощните вещества. Бускопан може да засили противовагусовото действие на някои антидепресанти, антихистаминови продукти, гвинидини, амантадин и дизопирамид. Едновременното лечение с допаминови антагонисти като метоклопрамид може да доведе до отслабване на действието на двете лекарства върху стомашно-чревния тракт. Възникналото в резултат от приложението на бета-агонисти (за лечение на астма) сърцебиене може да бъде засилено от Бускопан. Могат да възникнат антихолинергични нежелани лекарствени реакции, включващи кожни прояви, сърцебиене и евентуално задръжка на урина, но те са предимно леки и преходни. Много рядко са съобщавани реакции на свръхчувствителност, особено кожни реакции.
Ако сте бременна или кърмите първо се посъветвайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

6,00 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.